2017 Sonbahar Dönemi Anime Tanıtımları 01 - Mugen No Jikan

13 Ekim 2017 Cuma

2017 Sonbahar Dönemi Anime Tanıtımları 01

 2017 Sonbahar Dönemi Animeleri İlk 5 Seri


2017 sonbahar sezonunda çıkacak olan 35 serinin tanıtımını sizlere elimden geldiğince yapmaya çalışıcam çok kişisel görüşlerden çok ingilizce tanıtımların çevirisini yaparak koydum. Listesi İsim sırasına göre 5'er 5'er yayınlayacağım. İyi okumalar.

3-gatsu no Lion

 

Rei Kriyama orta okulda profesyonel shogi oyuncusu olan birkaç kişiden biriydi. Bu sebeple de hem aile tarafında hem de shogi dünyasından büyük bir baskı altındaydı. 17 yaşında ailesinden ayrılarak Tokyo da kendi evine çıkan Rei, kendi kendine düzgün akamaması ve asosyal kişiliği, shogi ve okul hayatında kendini dışlanmış hissettirmektedir.

Tokyo'ya gelişinden kısa bir süre sonra Rei, Akari, Hinata, Momo ve geleneksel bir wagasi mağazasına sahip dedeleriyle tanışır. Üç kızın en yaşlısı olan Akari, Rei'nin yalnızlığına ve acınası yaşam tarzına karşı savaşarak ona yardım etmeye çalışır.  Shogi kariyeri boyunca kendisini fiziksel ve zihinsel olarak korumak için mücadele ederken, Rei başkalarıyla nasıl etkileşim kuracağını ve kendi karmaşık duygularını anlamayı öğrenmelidir.

Bu sezon 2. Sezonu gelecek olan seri 22 bölümden oluşması planlanıyor.

Anime-Gataris

Hikâye Sakaneko Özel Lisesine yeni başlayan Minoa Asagaya'nın etrafında geçiyor. Animeler hakkında fazla bir şey bilmemesine rağmen, sınıf arkadaşı Arisu Kamiigusa tarafından "Anime Araştırma Kulübü “ne davet edilir. Sınıf arkadaşı Miko Kouenji'nin yanı sıra kulüpteki senpaileri ile sohbet ederken animeye bağımlı hale gelir. Öğrenci konseyinin kulübü dağıtmaya yönelik çabalarına karşı dururlarken ve dünyanın sonu gelmeyecekmiş gibi nerede olurlarsa olsun anime hakkında konuşuyorlar.

Black Clover

Asta ve Yuno aynı yetimhaneye aynı gün terkedilen iki bebek ve o zamandan beri hep birlikteydiler. Çocukken birbirlerine sıradaki büyü imparatoru olacaklarına dair söz verirler. Bu yarış bir yana büyüdükçe aralarındaki bazı farklar ortaya çıkmaya başlar. Yuno büyü kullanmakta çok yetenekliyken yaşları geçmesine rağmen Asta hiç büyü kullanamıyor ve bu eksiğini fiziksel olarak güçlenerek kapamaya çalışıyordu. 15 yaşına geldiklerinde ve bir büyü kitabı alacakları zaman geldiğinde Yuno ilk büyü imparatorunun da sahip olduğu efsanevi 4 yapraklı yoncaya sahip bir büyü kitabı alırken Asta hiçbir kitap alamadı. Fakat Yuno tehlike altındayken Asta 5 yapraklı yoncaya sahip bir kitabı elde etti. Şimdi bu iki arkadaşın birbirleriyle büyü şövalyesi olarak rekabet etmelerini izleyeceksiniz.
Black Clover’ın bu sezonu 13 bölümden oluşacak.

Blend S

Sakuranomiya Maika, doğuştan çok şanssız biridir ve bu yüzden başı sürekli belaya girer. Fakat bir kafeterya işleten Dino bundan habersizdir. Bu kafe sıradan bir kafe de değildir ve tüm garsonların kendi “özelliklerine” göre hareket etmesi gerekmektedir.

Boku no KAnojo ga Majime Sugiru Shojo Bitch na Ken

Shinozaki Haruka’nın sınıf temsilcisi Kousaka Akiho’ya aşkını itiraf ettikten sonra mükemmel olarak bildiği sınıf temsilcisini idare etmenin düşündüğünden daha zor olacağını görüyor.
Ecchi, Komedi ve Romantik türlerinde olan seri 10 bölümden oluşacak.

Umarım beğenmişsinizdir. Bu tarz yazıların nasıl olmasını istediğiniz eklememi istediğiniz şeyler varsa yorumlarda belirterek bana destek verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder